Behind the scene...

Saturday…

Her kommer der lige lidt billeder fra min weekend. Min fredag var meget stille og rolig, da jeg skulle tidligt op lørdag. Jeg brugte derfor min aften på at finde en masse fede outfits frem til mit fotoshoot. Jeg puttede noget hyggeligt musik på, lagde en ansigtsmaske, ordnede negle og så gik jeg ellers bare og hyggede mig (det burde man gøre noget oftere) På billedet har jeg mine nye sneakers på, shorts fra H&M og trøje fra Monkey.

20130624-090846.jpg

Jeg startede lørdag morgen ud med interval løb og en masse styrke øvelser (så jeg kunne se helt fit ud på mine billeder haha) Jeg havde faktisk helt glemt hvor hårdt interval træning er! Det fede ved intervaltræning er, at du kan løbe “mindre” det er så også bare 10 gange hårdere, fordi du skal give den max gas.

20130624-090905.jpg

Billederne er fra mit fotoshoot (de samme som jeg lagde ud igår) Jeg tror aldrig nogensinde jeg har frosset så meget som jeg gjorde dér! Der var overskyet og det blæste helt vildt. Så det fine grå “hunde-tæppe” brugte jeg ikke kun til at skifte, men også til at holde varmen.

20130624-090912.jpg

Om aften, tog jeg hjem til min dejlig veninde Laura, hvor vi menuen stod på lækker salat og sushi. Vi drak en masse vin, drinks og ciders. Alt i alt havde vi en perfekt opvarmning, intet stress og ingen tøjkriser, vildt i know… Vi endte med at tage ind på den nye bar, Butcher, som er åbnet inde ved det gamle Krasnapolsky. Der var en super god stemning, og en masse søde mennesker. Drinks var gratis og musikken var god. Kan man bede om mere?

20130624-090925.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scene...