Just do it!

Saturday is better!

OMG OMG OMG! Hej bloggen, jeg har gode nyheder! Jeg fik sgu 22 rigtige ud af 24 i statistik eksamen idag. Jeg er en meget meget meget glad pige! Matematik generelt, har aldrig været min stærke side, og jeg havde sat mig for at er 4 tal ville være den karakter jeg gik efter. Så jeg må indrømme at jeg er blevet meget overrasket over mine skills her på universistet. Jeg kan åbenbart mere fagligt end hvad jeg lige går og tror! Så fra dags dato har jeg besluttet mig for at jeg skal lade være med at være så usikker på mig selv når det kommer til eksaminer, for jeg kan jo godt!
I dagens anledning har jeg taget min nye t-shirt fra H&M på “saturday is better” og den skulle selvfølgelig på da jeg skal se min elskede og meget savnet veninde, Sanne imorgen! Den står på pige hygge, lækker middag og en masse gode cocktails!
Efter eksamen var jeg lige et smut forbi fitness og hvor jeg fik løbet 10k og fik trænet lidt mave – jeg er glad for jeg fik det “overstået” så jeg ikke skal gøre det i aften ;-)
Kan I have en fantastisk weekend!
– Z

20140404-153426.jpg

20140404-153439.jpg

20140404-153433.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just do it!