I DID IT!

Update

Hey bloggen, sorry for de manglende indlæg! Jeg har simpelthen nydt mine sidste dage af ferien i fulde drag, og derfor har jeg desværre forsømt bloggen en smule. Jeg har hygget mig med arbejde, lange løbeturer og mine skønne veninder. Derudover har jeg ikke lavet andet end at spise god mad og drikke lækre vine samt drinks hen over ferien og det kan mærkes og ses! Jeg har ikke tænkt mere over det, da jeg bare har givet mig selv lov til at spise og drikke hvad jeg har haft lyst til – men nu hvor der er ca. en mdr. til at jeg skal løbe H.C. Andersen Marathon, må jeg simpelthen i gang med at tage min kost seriøst! Hvad angår træning, har jeg holdt mig til min træningsprogram og været ude og løbe/træne 6-7 gange om ugen, så det er helt perfekt! Jeg ville lige vise jer lidt billeder fra de sidste par dage, inden jeg vil hoppe i træningstøjet og smutte ud på en løbetur, inden jeg skal arbejde. Kan I have en fantastisk start på ugen!

– Z

foto 2-1 foto 1-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DID IT!