Friday run & party!

Fried food, beer and good view!

IMG_4257

IMG_4266

IMG_4267

IMG_4278

IMG_4269

I går var jeg på Machan med Milind. Vi var begge en smule ramte efter fredagens udskejelser, og jeg var specielt smadret efter en times interview som jeg havde lavet inden kl. 10. Jeg havde også været tidligt oppe for at få klemt en 10 km løbetur ind inden interviewet. Så jeg var godt brugt. Milind hentede mig fra The Coffee Bean efter mit interview, og sammen kørte vi til Nawala, hvor vi endte på Machan Bar. Her kunne vi sidde udenfor og kigge ud over søen samtidig med vi fik serveret en masse friturestegte lækkerier og dertil selvfølgelig en recovery bajer. Det var lækkert! Da vi begge kunne rulle ud af baren af mæthed, kørte vi forbi Roots (en juicekæde her i Sri Lanka) hvor vi fik en Bombay Faluda (en milkshake med rose vand, vanilje is, frugt, nødder og dadler) virkelig lækkert! Hvordan vi begge havde plads til sådan en kaloriebombe forstår jeg ikke – men ned kom den ;-) Resten af min lørdag blev tilbragt i min store king size bed og en masse afsnit af serien ”Parenthood”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday run & party!