Jul i Kuala Lumpur

Bali & Gili T

IMG_6433

Den 25. februar fløj vi fra Kuala Lumpur til Bali. Inden vi fløj fik vi os en whopper fra Burger King (vi havde som sagt en smule ondt i håret) og et glas hvidvin (hvilket hjalp overraskende godt på tømmermændene) Vi ankom til vores hotel i Kuta sent om aften, og selvom vi begge to var en smule udkørte, fik vi os en lille gåtur ned at gaden hvor der var masser af fest og ballade, så det var svært ikke at lade sig rive med. Vi holdte os dog kun til en enkel cocktail, inden vi tog tilbage til hotellet. Vi havde booket to overnatninger på Citadines Kuta Beach hotel, som var en af de mere luksuriøse hoteller i Kuta. Efter 10 timers velfortjent søvn, var vi begge to friske og klar til at udforske Kuta. Jeg starede med en løbetur langs kysten, hvor jeg fik mig et godt overblik over byen. Smart og effektivt. Da vi havde været en tur i poolen tog vi ned og fik os en kaffe på Starbucks. Inden vi lagde os ned på stranden, smuttede vi lige hen til Kuta’s shoppings plads, hvor jeg fik købt en masse lækre ting, bl.a. jeans som passede helt perfekt (noget jeg ALTID har svært ved at finde). Da vi havde fået badet og, tog vi lidt længere ind i byen hvor vi fandt en lille hyggelig restaurant som var gemt lidt væk fra alle turisterne. Imens vi fik os noget mad og en kold Bintang øl, skrev min ven TK (som jeg lærte at kende ud Colombo Marathon) at ham og hans søster også var i Kuta! Verden er altså lille en gang imellem. Vi aftalte at vi skulle mødes til drinks, middag og en tur i byen. Aften var så vellykket, vi fik lækre cocktails på en bar som lå med udsigt over stranden, så vi kunne se solen gå ned, inden vi tog hen forbi en restaurant som var kendt for deres seafood. Da vi var færdige med at spise, tog vi forbi en bar, som var fyldt med en masse festglade og unge mennesker, her fik vi os en masse drinks inden vi sluttede af med at tage ind på Kuta’s største diskotek med hele 6 etager! Der var så meget gang i den, og udover at der var kendte DJs som spillede, så var der selvfølgelig også liveshows og dansere. Det var magisk! Dagen efter var vi en smule trætte, men eftersom at vi havde planlagt at tage ud til de mindre øer, var det lige som om at tømmermændene gik i sig selv (hvilket nok var meget godt, eftersom vi skulle med en lille speedbåd mod øen Lembongan. Her havde vi booket en enkel overnatning på Lembongang Beach Club & Resort, hvor vi havde fået vores egen lille ’deluxe vila’ med privat pool og egen adgang til stranden. Jamen altså, jeg kan ikke forklare hvor lækkert det var! Jeg følte mig som en sand prinsesse. Der var ikke de helt store aktiviteter at lave på øen, andet end at snorkle, bade, spise, drikke og sole sig. Og det passede os begge to meget godt! Dagen efter tog vi båden videre til Gili T –på turen derhen så vi både hvaler og delfiner. Det var helt vildt! På Gili T, fik vi også vores egen villa, dog ikke med privat pool, men hey man kan jo ikke få det hele hver gang vel ;-) Der er ingen biler Gili T, så den eneste måde at komme rundt på er med cykel eller hestevogn. Virkelig islandlife! Vores hotel havde cykler til fri afbenyttelse, så vi kunne nemt komme rundt på øen. Den sidste dag, fik vi da også cyklet hele øen rundt på under en time, så størrer var den ikke. Vi fik badet i krystal blåt hav, spist en masse lækker mad og drukket en masse cocktails og ja, bare nyde ferielivet. Efter to dejlige dage på Gili T, tog vi båden tilbage til Kuta, hvor vi havde en overnatning inden vi skulle tidligt af sted mod lufthavnen, hvor vi skulle have et fly til Singapore.

IMG_6439

Whopper og hvidvin inden take-off. 

IMG_6441

Ready for take-off & klar til en flyver nap…

IMG_6507

Klar til cocktails, middag og byen i Kuta! IMG_6536

Udsigten fra vores hotel i Kuta. Infinity pool og havet. Kan det blive bedre?IMG_6561

Vores egen private pool i vores deluxe villa på Lembongan Island! Jamen altså… No words needed!
IMG_6587

Leger strandsild, og skulle lige have et minde om min flotte tan!IMG_6595

Strand gåtur, og på udkig efter en lækker restaurant. Og ja, sandet var så hvidt og blødt som det ser ud på billedet!IMG_6600

Seafood platter, friskfanget fra havet. Haps!IMG_6602

Bananasplit går man aldrig galt med i byen ;-)IMG_6608

Klar til en dukkert i havet…

IMG_6611

Efter 1 times massage, er hvidvin i vores lille private pool område helt okay ;-)IMG_6619

Jordbær milkshake og solnedgang…IMG_6620

TK og jeg klar til fest og ballade i Kuta!IMG_6632

Lækker morgenmad. Er jeg den eneste som ELSKER hotel morgenmad???IMG_6644

Havet ved Gili øerne – helt blåt og klart! IMG_6648

Klar til bådturen på Gili T (vi fik alle klistermærker på, følte lidt jeg gik i børnehaven – men så var det åbenbart nemmere for dem at holde overblik)IMG_6701

Cykeltur på Gili T -tjek baggrunden. Please someone take me back?!IMG_6712

Indonesisk tapas & sangria efter cykeltur. Haps!IMG_6719

Mere mad. Lækkert greasy mad. Det må man godt når man er på ferie! IMG_6720

Og lige så vel, må man også drikke cocktails inden kl. 12 ;-)IMG_6723

Og det samme gælder for selfies, man kan aldrig tage for mange irriterende selfies ;-)
IMG_6743

Müsli er undervurderet når man ikke har fået det i over et halvt år. 

IMG_6756

En dukkert ved et lille gemt spot – fri for turister! Smukkere bliver det ikke…IMG_6762

Bintang øl og salat inden bådtur – haps!IMG_6776

Bådturen hvor vi fik set hvaler og delfiner! IMG_6789

Sidste måltid på Bali, inden vi tog videre mod Singapore…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Kuala Lumpur