Påske sygdom…

Tapas mandag

IMG_8684

Jeg er faktisk generelt ret stor fan af mandage. Mandag er en ny start på ugen, og man har derfor også mulighed for at sætte nye mål. Efter en uges sygdom, er det rart at komme i gang igen. Jeg sov længe i går, og følte mig dejligt udhvilet da jeg vågende. Jeg hoppede derfor i løbetøjet og tog ud på en lille tur uden for mange anstrengelser. Jeg kunne godt mærke på min krop at den har været igennem den helt store influenza tur. Så jeg tog det stille og roligt. Efter et varmt og langt bad tog jeg forbi borgerservice da jeg efter gentagende gangen (dog uden succes) fået meldt mig ind i folkeregistreret efter min tur til Sri Lanka. Denne gang lykkedes det, og det fejrede jeg med en øl inden i byen efterfulgt af lækker tapas til aftenmad. Fordi det synes jeg selv jeg fortjente.

IMG_8689 IMG_8701

Nu er jeg klar til en dag med lidt BA skrivning, en masse kaffe og forhåbentligt en dag uden alt for mange overspringshandlinger! Kan i have en dejlig tirsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske sygdom…