3 x birthday bash & volleyball comp. part 2

MOJO surf camp – Spot X

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For en uge siden tog Christine og jeg på 5 dages surf camp ved Spot X. Vi havde en helt igennem fantastisk tur, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal på surf camp. Vi kørte om fredagen (en ca. 7 timers køretur) og ankom sent eftermiddag til Spot X. Her fik vi nøgler til vores container som var lavede om til et hyggeligt værelse med aircondition. Det var jeg alligevel ret imponeret over. Efter aftensmad var der musik og øl ved bålpladsen og stemningen var fantastisk. Lørdag morgen startede ud med to timers surfing hvor vi lærte basal surfing teori og hvordan man laver ’pop-up’ altså kommer op og stå på sit surfboard når man har fanget en bølge. Efter frokost havde vi endnu en surf leksikon, en expression session som de kaldte det. Det var to timer hvor man kunne øve sig på de ting man havde lært om morgen. Sådan var vores program søndag, mandag og tirsdag. Om lørdagen var der en festival på campen, hvor der var live musik, udendørs BBQ og dans til sent om aften. Heldigvis blev alle vores tømmermænd vasket væk om søndagen efter dagens første surf leksikon. De efterfølgende dage stod på en masse timers surfing, afslapning i hængekøjer eller fatboys med kolde øl/ciders, en masse god mad og nye venskaber. Det var en helt igennem perfekt tur. Turen hjem var dog en smule hård. Da Christine ikke har noget kørekort med her til Australien var jeg den eneste som kunne køre, og turen dertil gik jo helt fint. Men efter 5 dage på Spot X med surfing hele dagen hvilket medførte ømme led og muskler, en masse drinks og en masse nye indtryk, var jeg godt smadret. Heldigvis klarede jeg at få os hjem til Sippy Downs i god behold, og jeg tror aldrig nogensinde jeg har sat så meget pris på min egen seng og bad her på Varsity Apartments før ;-)

img_3603

img_3618

img_3621 img_3630 img_3637

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 x birthday bash & volleyball comp. part 2