Sundaaayzz…

Solskin, shopping og mormor…

 

img_0281

I går kick startede jeg ugen ud med en tidlig træning sammen med min far oppe i den nye fitnessdk som er åbnet ved Amagerstrand. Det er det lækreste fitness center jeg har været i (altså i Danmark godt og vel). Alt er nyt, indretningen er lækker og så har man udsigt til havet. Det gør altså en ellers kedelig intervaltræning på løbebåndet lidt mere udholdeligt.

Efter træningen kørte jeg med min far ind på hans kontor hvor jeg fik arbejdet lidt inden jeg skulle mødes med min mormor til lidt januar udsalg shopping og frokost. Jeg fik købt nogle jeans og trøjer til når det bliver ”vinter” i Australien, da det ikke kan betale sig at købe det der. Vi endte med at spise frokost på Skagens fiske restaurant som ligger oppe på Illums rooftop, hvor jeg fik mig en lækker rejemad og et glas vin. Simpelthen en perfekt mandag! I dag har jeg været ude og løbe en lang løbetur ved stranden i det smukke vinter vejr inden jeg skal hente min lillebror ved hans skole da vi har en aftale om at skulle på cafe og hygge. Det bliver dejligt at have lidt alene tid med ham inden jeg om 14 dage rejser tilbage til the Sunshine Coast. Jeg håber i får en dejlig tirsdag aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundaaayzz…