Weekend i familiens tegn…

Sundaaayzz…

img_0254

Så er endnu en weekend overstået. Er jeg den eneste som føler at dagende bare flyver af sted? Jeg kan slet ikke forstå at der kun er 16 dage tilbage til jeg drager mod the land down under. Jeg har haft en stille og rolig weekend, og jeg havde ellers planlagt at jeg ville ud og have en drink eller to, men det blev i stedet en weekend i familiens tegn. I fredags hyggede jeg mig med min lillebror med X-factor og take-away sushi, og i går var jeg til min kusines 25 års fødselsdag som blev fejret på en indisk restaurant. I dag har jeg været ude og gå en lang tur i det smukkeste (kolde) vejr efterfulgt af en varm bailey latte og netflix i sengen. Jeg tror det var meget fornuftigt at jeg tog en weekend hjemme da de næste to uger er fyldt med aftaler og arrangementer. Nu vil jeg se en film med min søster, inden vi skal beslutte os for hvad vi skal have til aftensmad #sundayproblems. Kan i have en lækker søndag!

img_0252

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i familiens tegn…