BBQ & wine night

Såååå trææææt…

img_0684

Så er jeg halvvejs i uge to af mit andet semester her på USC. Og jeg er så træt. Det er selvfølgelig skønt at være i gang igen. Men fy for pokker hvor er jeg dog bare skole træt. Det er forfærdeligt. Aller mest fordi jeg betaler ret meget for den her uddannelse, så jeg føler mig lidt som en forkælet møgunge. Jeg skal nok komme igennem det her semester, men jeg må klemme ballerne sammen og give den gas. Om ikke andet er der under et år til jeg er færdig for good med at gå i skole. Så har jeg også gået i skole i 18 år?! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at komme i gang med at begynde en karrierer. Det bliver godt! Men for nu må jeg nyde mit år her i Australien og mit sidste år som en fattig studerende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BBQ & wine night