Winterbreak weekends plans!

Mount Tibrogargan…

img_2509

I går hikede/climbede Mariela, Eric, Cullin, Wilma og jeg Mount Tibrogargan. Et af de højeste bjerge her i Sunshine Coast. Jeg havde godt fået fortalt at det var mere en ”bare” en hike og for at komme på toppen skulle man rockclimbe et godt stykke. Så min frygt for højder blev sat på prøve, og der var også et par gange hvor jeg var tæt på at give op! Halvvejs op, hvor det næsten var lodret, kunne jeg hverken flytte mine hænder eller fødder så jeg sad bare fast som en sugemalde alt imens jeg kunne se hele vejen ned. Mine hænder blev fugtige og jeg var et sekund for at græde. Men takket være de andre, som er en del mere erfaren end mig, kom jeg op! Og hvor er jeg glad for jeg gjorde det! Det var SÅ smukt, og følelse af at besejre en frygt er jo priceless. Jeg glæder mig allerede til at jeg skal gøre det igen når min veninde Laura kommer på tirsdag fra Danmark for at besøge mig.

img_2459 img_2515 img_2520 img_2513 img_2511 img_2466

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winterbreak weekends plans!